Vinduesvask

Vi klarer udsynet

Bygningens vinduer har stor betydning for udsyn og lysindfald. Det er samtidigt afgørende for det signal du sender til potentielle kunder, medarbejdere og alle andre, der beskuer din bygning. Vi benytter såvel rentvandsanlæg samt traditionel polering.

Vi tilbyder at vaske dine:

  • Facadevinduer
  • Indgangspartier
  • Kantine og internt glas

Vinduespoleringen sker naturligvis på begge sider af glasset, og hvis virksomheden har yderligere behov, så finder vi en løsning. Vores dedikerede medarbejdere står til rådighed hele året rundt, så du altid er sikret rene vinduer. Vi hjælper dig uanset bygningens højde og bredde, og vi yder altid en god service af høj kvalitet, som er baseret på mange års erfaring inden for faget. Vores medarbejdere har en høj ansvarsfølelse, og de overholder alle krav, som stilles i forhold til sikkerhed ved udførslen af arbejdet. Bygningens vinduer har stor betydning for udsyn og lysindfald. Det er samtidigt afgørende for det signal du
sender til potentielle kunder, medarbejdere og alle andre, der beskuer din bygning. Vi benytter såvel rentvandsanlæg samt traditionel polering.

Miljø

SDS-service forsøger at gøre hvad vi kan for at skåne miljøet samt indarbejde bæredygtighed i vores dagligdag. Da vi ved udvendig Vinduesvask benytter rentvandsanlæg undgår vi at benytte kemi, som ellers ville være brugt. Vi benytter kun produkter der er miljø godkendte og svanemærket. Svanemærket kemi benyttes indvendig.

Vi bidrager til arbejdsmiljøet

Et rent og miljørigtigt indeklima danner rammen om en produktiv arbejdsplads. Lige så vigtigt er det, at dit kontor fremstår præsentabelt overfor samarbejdspartnere og potentielle kunder. Hos SDS Nord er kontorrengøring en spidskompetence, og vi anser det for mere end en opgave, der bare skal overstås. Vi tager os af alle typer kontorer uanset omfanget. Vi har flere års erfaring og vi besidder en indgående viden om midler og håndtering. En viden, der udvikles i takt med vores stræben efter altid at levere den optimale løsning.

Fælles forståelse for rengøringen

Allerede ved indgangen til samarbejdet vil det opleves, at vi står ved vores holdninger og værdier, når det drejer sig om grundig rengøring og service. Vores tilgang fordrer, at vi i samarbejde med virksomhederne skaber en fælles forståelse for rengøringens omfang. Vi tilpasser vores profession til virksomhedernes behov, hvorfor vi altid stræber efter en personlig relation B2B.

Uddannede medarbejdere

Vores medarbejdere bliver uddannet til opgaven, og vores vision om en tæt relation til vores samarbejdspartnere gælder især vores assistenter og inspektører. Vi sørger for at skabe det perfekte match til virksomhedernes kontorer, hvor indkørslen blandt andet omfatter en dybdegående gennemgang af virksomheden og den pågældende arbejdsbeskrivelse, samt planlægning af vores periodiske arbejdsprogram, i samarbejde med medarbejderne. Læs mere om, hvordan vi opretholder serviceniveau og samarbejde gennem kvalitetssikring.

Tillægsydelser

Beskrivelsen, der udarbejdes ved indkørslen til vores samarbejder, bliver som nævnt tilpasset virksomhedernes eksakte behov. Vi passer gerne din virksomhed inde som ude hele året rundt til en fast pris, dermed kender du omkostningerne med det samme.