Kontorrengøring

Indeklimaet på de danske kontorer påvirkes i høj grad af den kontorrengøring, der bliver udført.

Er kontorrengøringen dårligt udført, kan kontoret faktisk være kilde til både sygdom og et dårligt indeklima,
som kan koste virksomhedens bundlinje pga. syge medarbejdere.

Hos SDS-service udfører vi grundig og Svanemærket kontorrengøring i Nordjylland
Det er utroligt vigtigt, at man får udført tilfredsstillende og fyldestgørende kontorrengøring på
arbejdspladsen.

Desværre bliver konsekvenserne af dårligt udført rengøring ofte undervurderet, hvilket primært skyldes, at
det er svært for den enkelte virksomhed at gennemskue, om rengøringen er fyldestgørende – bakterierne
kan man jo ikke se.

Leverandører af erhvervsrengøring i Nordjylland

Det er ikke ligegyldigt, hvordan din rengøringsleverandør gør rent og hvilke midler, der bliver brugt. Dårlig kontorrengøring kan betyde, at bakterierne ikke blive fjernet, og efterlade rester fra den kemi, der er i rengøringsprodukterne. Hvis de ikke er Svanemærkede, er det ikke sundt for medarbejderne.

Med et Svanemærket rengøringsfirma kan du være sikker på, at vi både får fjernet bakterierne, og at det bliver gjort på en miljøvenlig måde. Det er både til glæde og gavn for medarbejderne og virksomheden. Hvad siger professor ”Charles Gerbas” om kontorrengøring?

”Skrivebordet er kort sagt bakteriernes kantine. Her får bakterierne både morgenmad, frokost og aftensmad og hvad de ellers har brug for”, siger Charles Gerbas fra Arizonas Universitet ifølge nyhedsbureauet AFP.

”I løbet af en arbejdsdag når vi at klø os i håret, pille os i næsen, måske også lidt i øret, så en tur tilbage til næsen samt et par host og nys. Hver eneste gang bliver der overført bakterier til omgivelserne og det gælder især de overflader, som vi berører med vores hænder.”
​Ifølge Charles Gerbas’ undersøgelse fra Arizonas Universitet er det telefonerne, der er hjemsted for de fleste bakterier. ”På en telefon lever der nemlig på til 3.895 bakterier pr. kvadratcentimeter. På et tastatur er det 510 bakterier og på en computermus er der tale om 260 bakterier pr. kvadratcentimeter. Skrivebordet er dog et af de bedste steder at gå på bakteriejagt. I gennemsnit findes der nemlig 3.249 bakterier på en kvadratcentimeter af skrivebordet.
​Når personer, der er smittet med bakterier fra fx en forkølelse, bevæger sig rundt på kontoret, overføres der bakterier til alle de overflader, de berører. Her kan influenzavirus eller bakterier overleve i op til tre døgn. På den måde kan et kontor blive til en sand rugemaskine for mikroorganismer og bakterier”, siger Charles Gerba ifølge AFP.

​Kontakt os i dag for en god pris på din opgave

Hvis du vil vide mere om kontorrengøring i Nordjylland eller et helt andet sted, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål ang. priser, muligheder, Svanemærkede produkter osv.

Ring til os på telefon: 88 88 82 35 eller skriv til e-mail: kundekontakt@sds-service.dk Så vender vi tilbage, så snart vi kan.