Erhvervsrengøring i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring & resten af Jylland

Hos SDS Nord er vi specialister inden for erhvervsrengøring, og vi opererer i HELE Danmark:

  • Erhvervsrengøring på Sjælland (København)
  • Erhvervsrengøring i Jylland
  • Erhvervsrengøring på Fyn

Søger du et professionelt erhvervsrengøringsfirma, så er du meget velkommen til at kontakte os på (+45) 88 88 82 35

Den bedste erhvervsrengøring er den, du aldrig lægger mærke til…

Den foregår efter lukketid, og uden at du bemærker, at der har været nogen at gøre rent. For erhvervsrengøring bliver først bemærket, den dag den ikke er gjort godt nok. Få et uforpligtende tilbud på grundig og pligtopfyldende erhvervsrengøring fra SDS Nord. Vi er et landsdækkende rengøringsfirma, og kan også gøre rent hos dig.

Det er de færreste, der møder ind hver morgen, og glæder sig over, hvor flot, pænt og rent der er.

Sådan skal det også være. For erhvervsrengøring er først noget, du bemærker, når den ikke er gjort – og hvad værre er, risikerer du, at både kunderne og medarbejderne også bemærker det.

Det kan hurtigt give flere sygedage og føre til irritation hos medarbejderne. Samtidig kan kundernes tillid til dit firma lide et knæk, hvis de opdager, at der ligger skidt i krogene. For hvad ser du så ellers gennem fingrene med i dit firma.

Derfor skal du helst ikke lægge mærke til erhvervsrengøringen. Der skal bare være skinnende rent og pænt – ganske som vi har aftalt det.

God erhvervsrengøring giver færre sygedage

Grundig udført erhvervsrengøring gør det sværere for bakterier og virus at sprede sig blandt medarbejderne. Samtidig fjernes det skidt og møg, som kan huse støvmider og allergener. Derved reduceres luftvejsgener, allergier og langtidsvirkningerne af at opholde sig i firmaets lokaler mange timer hver dag.

Det betyder, at medarbejderne får færre sygedage, og kan arbejde mere effektivt og koncentreret, fordi de ikke skal slås med allergier og andre helbredsmæssige gener fra indeklimaet.

Endelig er det også vigtigt, at rengøringen rydder ordentlig op, og stiller medarbejdernes ting ordentligt på plads. Ellers bliver det hurtigt et dagligt irritationsmoment, som kan skabe en masse snak blandt medarbejderne.

Men en grundig og pligtopfyldende rengøring får dit firma bedre muligheder for at nå vigtige deadlines til tiden, levere jeres projekter i aftalt kvalitet, og give kunderne den bedste oplevelse med både medarbejdere, produkter og ydelser. Derved får du nemmere ved at vækste din forretning, og fremstå som en arbejdsplads, der tager sig godt af medarbejderne.

God firmarengøring giver et bedre image blandt kunderne

På samme måde får du et bedre image blandt kunderne, når der altid er pænt og rent. For det er tit den slags små detaljer, som kunderne lægger mærke til. Det er ting, de ikke siger til dig, men som nemt kan ende med at blive den lille dråbe, der får bægeret til at flyde over, når dit firma ikke lever op til det, der er aftalt. Eller får kunderne til at vælge konkurrenten, fordi deres firmarengøring er mere grundig.

Det gælder også, selv om dit firma ikke arbejder inden for sundheds- eller fødevarebranchen, hvor der stilles ekstra høje krav til både hygiejne og rengøring.

Få en rengøringsservice, du aldrig lægger mærke til

Vil du også have en rengøringsservice, du aldrig skal tænke på, og hvor der altid er skinnende rent, når du møder ind om morgenen?

Eller rettere: Som du aldrig skal tænke på – og aldrig kommer til at lægge mærke til.

Så kan du med fordel få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring fra SDS Nord. Vi har base i Region Nordjylland, men kommer både i Region Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden – og gør lige så gerne rent i Aarhus, Aalborg, Odense og København, som i Esbjerg, Næstved og Nykøbing Falster.

Så uanset hvor I landet, dit firma, din butik, din klinik eller din produktionsvirksomhed holder til, kan du få et tilbud på firmarengøring, som ikke kun er god til prisen. Men også holder medarbejderne raske og topmotiverede, og ikke giver kunderne grund til at fortryde deres valg af netop dit firma som leverandør.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i dit firma.

Vi tilbyder følgende indenfor af rengøring af virksomhed: